FOLIE

Bouwfolie

Type:  T100 en T200 Rol afmetingen: 50x6 mtr

Morgofol 125 WG

MorgoFol 125 WG is een drielaags folie met extreem sterke  mechanische eigenschappen. De circa 125 gram per m² wegende geperforeerde folie is waterkerend en dampdoorlatend en wordt hoofdzakelijk toegepast als tijdelijke afdichting in wanden. De interne wapening zorgt daarbij voor extra stevigheid.  Afmeting: volle rol 50x2mtr Folie is per m1 leverbaar.

Profol L

ProFol L is een gewapende polyethyleenfolie opgebouwd uit 3 lagen. De beide buitenste lagen bestaan uit een polyethyleen folie en hiertussen wordt een polyethyleen wapening via het zogeheten Hot-melt systeem ingesmolten. De folie is waterdicht, UV-stabiel een beschikt dankzij de interne wapening over uitstekende mechanische eigenschappen. ProFol L weegt 80 gram per m² en wordt toegepast voor zeer veel doeleinden, zoals tijdelijke afdekking of afdichting van kozijnen in de bouwfase, maar ook als dampscherm of onder betonvloeren. Afmeting: volle rol 50x2mtr Folie is per m1 leverbaar.

Morgo vent 120 beige

MorgoVent 120* is een drielaags dak- en wandfolie, voorzien van een polypropeen top- en onderlaag, met daartussen een High Breathable Film (HBF). De folie beschikt met een W1 classificatie over uitstekende waterkerende eigenschappen, is damp-open en weegt circa 115 gram per vierkante meter. MorgoVent 120 heeft een sd-waarde van 0,04 meter en staat garant voor uitstekende bescherming van daken en wanden. Afmetingen: volle rol is 50x1.5mtr Folie is per m1 leverbaar.

Dpc folie

Profol DPC is een waterdichte polyolefin folie, met aan weerszijden een wafelstructuur voor extra hechting. De folie wordt met name ingezet als waterkerende en dampremmende laag langs kozijnen en horizontale- en verticale voegen. Profol DPC is soepel en buigzaam, waardoor het gemakkelijk te verwerken is, ook bij lage temperaturen. Het rot niet en is bestand tegen hoge belastingen. Zo is het materiaal bestand tegen alkalische elementen die in de ondergrond voorkomen. Mocht er sprake zijn van langdurige blootstelling aan UV straling dan bieden EPDM  folies uitkomst. Afmetingen: Breedtes 15 - 20 - 30 - 50 - 90cm Rollengte:  50mtr.

EPDM folie

EPDM* wordt met name ingezet als waterkerende en dampremmende laag langs kozijnen en horizontale- en verticale voegen. EPDM is UV-stabiel en soepel en buigzaam, waardoor het gemakkelijk te verwerken is, ook bij lage temperaturen. Het rot niet en is bestand tegen hoge belastingen. Zo is het materiaal bestand tegen alkalische elementen die in de ondergrond voorkomen. Afmetingen: Dikte: 1.00 mm Breedtes: 30 - 40 -50cm Rollengte: 20 mtr Folie is per m1 leverbaar.
 Uit voorraad leverbaar:
Beekhuizen-Hoekerd B.V.                  hout- en bouwmaterialenhandel
© Beekhuizen-Hoekerd B.V. Nunspeet 2017